Headerafbeelding

Cesartherapie

Over CesarHorst, praktijk voor Oefentherapie Cesar
CesarHorst is dé praktijk voor oefentherapie Cesar in de regio Horst aan de Maas. Wij zijn een professionele en moderne zorgaanbieder waar u als cliënt centraal staat. Ons team van ervaren oefentherapeuten bestaat uit bewegingsspecialisten die er, samen met u, op enthousiaste wijze aan werken om uw klachten te verminderen of zelfs te laten verdwijnen.

Ieder persoon en elke klacht is anders. De lichaamsbouw is persoonlijk, iedereen heeft eigen interesses en voorkeurspatronen en –bewegingen. Klachten verschillen van persoon tot persoon, werkzaamheden lopen uiteen van zittend administratief werk tot zware fysieke belasting, hobby`s zijn divers. Dit vraagt om de persoonlijke, klachtgerichte en motiverende aanpak die u bij CesarHorst krijgt.

Hier kunnen wij u mee helpen
Cesartherapie
Vaak worden we ons pas bewust van ons bewegen als er klachten ontstaan: pijn aan de rug, nek of schouder of hoofdpijn bijvoorbeeld. Deze klachten kunnen u in het dagelijks leven (gaan) belemmeren. De Cesartherapeut is een bewegingscoach die u helpt om klachten te verminderen of voorkomen.

Psychosomatiek
Van spanning kunt u lichamelijke klachten krijgen als vermoeidheid, hoofdpijn, spierspanning en ademhalingsproblemen en psychische klachten als concentratieproblemen, prikkelbaarheid, piekeren of slaapproblemen. De psychosomatisch oefentherapeut biedt een totaaloplossing.

Overige specialismen
CesarHorst heeft daarnaast specialisten in huis op het gebied van: slaapoefentherapie, Schroth Therapie (scoliose), behandeling chronische pijn, omgaan met hoog gevoeligheid (HSP).


Openingstijden
maandag tot en met vrijdag van 08.15 tot en met 18.00 uur
donderdag van 20.00 tot en met 21.00 uur
zaterdag van 08.15 tot en met 14.00 uur

Contact

Telefoonnummer: 077 398 77 48
Emailadres: info@CesarHorst.nl 
Website: www.CesarHorst.nl 

Het Zorghoes - Westsingel 94-96-98-100 - 5961 DH Horst