VieCuri Medisch Centrum voor Noord-Limburg

Regiopoli Het Zorghoes

VieCuri Medisch Centrum is een topklinisch ziekenhuis, aangesloten bij de Samenwerkende Topklinische opleidingsziekenhuizen (STZ). Mensen uit de regio kunnen met bijna elke zorgvraag terecht bij VieCuri, zowel in Venlo als in Venray. Daarnaast zijn er regiopoli's in Panningen en Horst en bloedpriklocatie Pro Vita in Reuver

Ons ziekenhuis is voorzien van geavanceerde technologie. Maar uiteindelijk staat of valt de kwaliteit van zorg met de manier waarop mensen elkaar bejegenen. Wij geloven dat patiënten zich beter voelen en sneller herstellen in een omgeving met hoogwaardige zorg én gastvrije medewerkers. Daarom steken wij veel energie in het blijven verbeteren van deze aspecten.

VieCuri is een van de grootste werkgevers van de regio en wil als opleidingsziekenhuis een goed opleidingsklimaat en opleidingsfaciliteiten realiseren.

Hiermee kunnen wij u helpen
In onze Regiopoli in Het Zorghoes willen wij onze patiënten graag dicht bij huis zorg aan bieden. Zo kunt u bij ons, op afspraak in de ochtenduren terecht voor bloedafname. Daarnaast houden wij diverse verpleegkundige en medische spreekuren.

Openingstijden
Bloedafname van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 12.00 uur.
U kunt alleen op afspraak terecht voor bloedafname. U kiest zelf wanneer u bloed laat prikken en maakt zelf een afspraak via mijnViecuri. Lukt het niet om via mijnViecuri een afspraak te maken bel dan naar 077-3205555 en maak telefonisch een afspraak.

Contact

Telefoonnummer  Belcentrum VieCuri: 077 320 55 55
Emailadres info@viecuri.nl 
Website  www.viecuri.nl 

Het Zorghoes - Westsingel 94-96-98-100 - 5961 DH Horst