Headerafbeelding

Praktijknieuws

 • De Praktijkondersteuner-Ouderenzorg (POH-O) ondersteunt de huisarts bij de ouderenzorg in de huisartsenpraktijk. Tijdens een spreekuur wil de POH-Ouderenzorg graag van u horen hoe het met u gaat. Aan de hand van een vragenlijst bespreekt de POH-Ouderenzorg verschillende dingen met u, zoals uw gezondheid, medicijngebruik, eet- en drinkgewoonten. Als bepaalde dingen niet zo goed gaan, dan kan de POH-Ouderenzorg daar samen met u iets aan doen voordat er grote(re) problemen ontstaan. Op deze manier willen de huisarts en de POH-Ouderenzorg u ondersteunen. Samen streven we ernaar dat u zo lang mogelijk op een prettige manier kunt leven en zelfstandig kunt blijven wonen. U bent daarbij de leidende persoon.

  Mieke Saes, onze praktijkondersteuner-Ouderenzorg, gaat haar werkdagen per januari 2020 uitbreiden. Heeft u behoefte aan begeleiding van onze praktijkondersteuner? Of kent u iemand die hier behoefte aan heeft? Dan horen wij dat graag.


 • Beste patiënt,

  Dokter Rouwette en dokter Loosman hebben aangegeven dat ze de praktijk gaan verlaten. Dokter Rouwette zal na haar vakantie niet terugkeren en dokter Loosman zal in september vertrekken.

  We zijn blij dat dan dokter Goutier ons team komt versterken. Zij zal op maandag, woensdag en donderdag aanwezig zijn. De praktijk van dokter Majoor blijft de praktijk ondersteunen. We houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

  Met vriendelijke groet,

  Dokter Majoor


 • Beste patiënt,

  Elektronische communicatie is steeds meer in opkomst. Om hier zoveel mogelijk gebruik van te kunnen maken en er voor te zorgen dat dit op een juiste en veilige manier gebeurd, is het nodig om een mobiel telefoonnummer en e-mailadres aan de patiëntgegevens toe te voegen. Wij verzoek u vriendelijk dit te mailen naar: info@zorghoes.nl (incl. uw naam én geboortedatum) of om een formuliertje in te vullen in de praktijk en dit af te geven aan de balie.

  Bij vragen kunt u altijd contact opnemen van een van de assistentes.

  Alvast bedankt voor uw medewerking!


 • Tot 1 januari 2019 waren er in het Zorghoes twee huisartsenpraktijken, de praktijk van dokter Duives en de praktijk van dokter Majoor.
  Per 1 januari 2019 is de praktijk van dokter Duives verder gegaan onder de naam huisartsenpraktijk het Zorghoes. Dokter Majoor zorgt er “achter de schermen” voor dat alles geregeld is om u zo goed mogelijke zorg te kunnen verlenen.
  Heel veel zaken zijn hetzelfde gebleven zoals de voor u vertrouwde assistentes en praktijkondersteuners, zij zijn er nog steeds om u te woord te staan, u te helpen en ondersteunen.
  De assistente zal in overleg met u zoveel mogelijk uw afspraak proberen te plannen bij de huisarts van uw keuze of bij de huisarts waar u al eerder bent geweest met een bepaalde klacht of vraag.
  Heeft u opmerkingen of vragen over de gang van zaken dan kunt u dit bij de assistente aangeven. 


 • De praktijken zijn nog steeds gesloten voor nieuwe patienten. Uitgezonderd hier van zijn gezinsleden van al ingeschreven patiënten.

Het Zorghoes - Westsingel 100 - 5961 DH Horst