Praktijknieuws

  • Tot 1 januari 2019 waren er in het Zorghoes twee huisartsenpraktijken, de praktijk van dokter Duives en de praktijk van dokter Majoor.
    Per 1 januari 2019 is de praktijk van dokter Duives verder gegaan onder de naam huisartsenpraktijk het Zorghoes. Dokter Majoor zorgt er “achter de schermen” voor dat alles geregeld is om u zo goed mogelijke zorg te kunnen verlenen.
    Heel veel zaken zijn hetzelfde gebleven zoals de voor u vertrouwde assistentes en praktijkondersteuners, zij zijn er nog steeds om u te woord te staan, u te helpen en ondersteunen.
    Verder staat er een team van huisartsen voor u klaar, dokter Rouwette en dokter Verbeek zijn u wellicht bekend, zij hebben beiden het afgelopen jaar met dokter Duives samengewerkt. Dokter Loosman en dokter Streukens zijn sinds kort in de praktijk werkzaam. Deze huisartsen werken allemaal parttime in huisartsenpraktijk het Zorghoes. De assistente zal in overleg met u zoveel mogelijk uw afspraak proberen te plannen bij de huisarts van uw keuze of bij de huisarts waar u al eerder bent geweest met een bepaalde klacht of vraag.
    Heeft u opmerkingen of vragen over de gang van zaken dan kunt u dit bij de assistente aangeven. 

  • De praktijken zijn nog steeds gesloten voor nieuwe patienten. Uitgezonderd hier van zijn gezinsleden van al ingeschreven patiënten.

Het Zorghoes - Westsingel 100 - 5961 DH Horst