Praktijknieuws

Patiëntenportaal

Vanaf 1 juli 2022 nemen wij het online patiëntenportaal in gebruik. Via dit online patiëntenportaal heeft u de mogelijkheid om uw medische gegevens in te zien en kunt u diverse zaken zelf online regelen.  U kunt onder meer een E(-mail)consult aanvragen; een herhaal recept aanvragen en uw medische gegevens inzien. Vanaf begin 2024 kunt u ook (beperkt) zelf afspraken inplannen.

Om toegang te krijgen tot het nieuwe patiëntenportaal dient u zich eenmalig te registreren met behulp van de Yviv-app.

» Klik hier voor de uitleg hoe u de Yviv-app kunt downloaden.
» Klik hier om in te loggen op het patiëntenportaal.


 • Er zal vanaf 18 september een co-assistent, dokter Story, werkzaam zijn in onze praktijk. Dit zal gedurende een periode van 10 weken zijn. Zij zal spreekuur verzorgen met supervisie dokter Majoor.

Alvast bedankt voor uw medewerking en begrip.


 • Huisartsenpraktijk 'het Zorghoes' ondersteunt stichting Kankerpraat. Deze stichting wil anderen die geraakt zijn door kanker actief telefonisch benaderen en vroegtijdig samen de ziekte en alles daaromheen bespreekbaar maken. Via uw huisarts kunt u een toestemmingsformulier invullen zodat er telefonisch contact door Stichting Kankerpraat met u opgenomen wordt. Via onderstaande link komt u rechtstreeks op de website van Stichting Kankerpraat.

Stichting Kankerpraat • De Praktijkondersteuner-Ouderenzorg (POH-O) ondersteunt de huisarts bij de ouderenzorg in de huisartsenpraktijk. Tijdens een gesprek wil de POH-Ouderenzorg graag van u horen hoe het met u gaat. Aan de hand van een vragenlijst bespreekt de POH-Ouderenzorg verschillende dingen met u, zoals uw gezondheid, medicijngebruik, eet- en drinkgewoonten. Als bepaalde dingen niet zo goed gaan, dan kan de POH-Ouderenzorg daar samen met u iets aan doen voordat er grote(re) problemen ontstaan. Op deze manier willen de huisarts en de POH-Ouderenzorg u ondersteunen. Samen streven we ernaar dat u zo lang mogelijk op een prettige manier kunt leven en zelfstandig kunt blijven wonen. U bent daarbij de leidende persoon.

   Heeft u behoefte aan begeleiding van onze praktijkondersteuner? Of kent u iemand die hier behoefte   aan heeft? Dan horen wij dat graag.


 • Beste patiënt,

  Elektronische communicatie is steeds meer in opkomst. Om hier zoveel mogelijk gebruik van te kunnen maken en er voor te zorgen dat dit op een juiste en veilige manier gebeurd, is het nodig om een mobiel telefoonnummer en e-mailadres aan de patiëntgegevens toe te voegen. Wij verzoek u vriendelijk dit te mailen naar: info@zorghoes.nl (incl. uw naam én geboortedatum) of om een formuliertje in te vullen in de praktijk en dit af te geven aan de balie.

  Bij vragen kunt u altijd contact opnemen van een van de assistentes.

  Alvast bedankt voor uw medewerking!


 • De praktijk is gesloten voor nieuwe patiënten. Uitgezonderd hier van zijn gezinsleden van al ingeschreven patiënten.

Het Zorghoes - Westsingel 94-96-98-100 - 5961 DH Horst